Categories Elektronik

3 råd til at holde fast i dine løbevaner

Rigtig mange begynder at løbe med store ambitioner. Som regel er målet en halv eller et helt maraton, men det er for de færreste, at det ender sådan. Mange lægger løbeskoene på hylden allerede efter få måneder. I en travl hverdag med børn, arbejde, familie og venner kan der hurtigt mangle timer i døgnet, og så er det altid nemmest at droppe løbeturen. Løb er sundt både for det mentale helbred og for fysikken. Derfor er det rigtig ærgerligt, hvis du også ender med at lægge skoene på hylden, før de for alvor er blevet slidt. Her får du 3 gode råd til, hvordan du kan fastholde dine løbevaner.

Få en løbemakker

En af de bedste ting du kan gøre, er at få en løbemakker. Når det bliver koldt og mørkt udenfor, kan det være uoverskueligt og træls at skulle ud. Her fungerer det for mange rigtig fint, hvis man kan hjælpe hinanden afsted. Ud over at få noget motion, kan løbeturen også være et sted, hvor hverdagens mange begivenheder bliver vendt. Har du svært ved at finde en løbemakker, findes der masser af løbeklubber rundt omkring i det ganske land. Et alternativ kan være en personlig træner, der er med dig ude en gang eller to om ugen.

Brug et pulsur

For hele tiden at kunne holde dig motiveret for at forbedre dine egen præstationer, er det helt essentielt med et godt pulsur, der kan tracke din pace, længder og så videre. Det giver altid en stor tilfredsstillelse at kunne evaluere og se på sin data efter en god lang løbetur. Der findes rigtig mange fine pulsurer derude, og de behøver ikke koste alverden. For et par tusinde er du godt kørende.

De rigtige løbesko

For at kunne få den perfekte løbeoplevelse, skal du have de rette løbsko. Der er ikke noget ved at tage ud på en løbetur, hvis du ved at hele din fod er fyldt med vabler, når du kommer tilbage igen. Mange sportsforretninger har et løbebånd, hvor du kan få testet din løbestil. Det er en rigtig god idé at få gjort, så du får et par løbesko, der passer til din løbestil. Naturligvis skal skoene lige tilpasse sig dine fødder, og derfor er det ikke helt uundgåeligt med vabler i starten, hvis du løber over længere distancer. Et godt råd er at gøre skoene våde med varmt og så tage dem på efterfølgende. Det gør at de stille og roligt former sig til din fod.

Få styr på løbeudstyret på Black Friday

Hvis du mangler det rette løbeudstyr, eller hvis du bare gerne vil opdatere løbegarderoben, kan du spare rigtig mange penge på at købe løbeudstyret på Black Friday. Her nedsætter rigtig mange fysiske butikker og webshops sine priser, og det betyder, at du har rigtig gode muligheder for at spare penge på både løbetøj, pulsure og løbesko. Black Friday ligger sidst i november, og derfor er det oplagt at få styr på vinterløbetøjet, hvis du endnu ikke har det. Når du ikke ud på selve Black Friday, så er mange butikker begyndt at holde Black Weekend, hvor der er gode tilbud hele weekenden igennem. Du kan altid få et hurtigt overblik over black friday på blackfridaydanmark.dk. Det rette løbeudstyr er også vigtigt for at kunne holde motivationen oppe kontinuerligt.