Categories Gadgets

Alt du skal vide om reklamegaver

Rigtig mange virksomheder bruger reklamegaver som branding, og flere undersøgelser viser, at der er mange fordele ved at uddele reklamegaver. Men hvad er reklamegaver overhovedet? Hvorfor virker de? Og hvilke reklamegaver er bedst at uddele? Vil du have svar på disse spørgsmål, så læs med i denne artikel.

Hvad er reklamegaver?

Reklamegaver er gaver fra et firma til en modtager. Gaverne kan eksempelvis være badges, kuglepenne eller usb-stik, hvorpå et bestemt firmas logo er printet. Reklamegaver kan både gives til fremmede, som måske tilhører firmaets målgruppe, men de kan med succes også gives til medarbejdere af virksomheden. Idéen bag reklamegaver er først og fremmest, at firmaet kan få positive relationer med nye kunder, men reklamegaver kan også være gavnlige for at holde på eksisterende kunder eller medarbejdere.

Hvordan virker reklamegaver?

For mange kan det måske virke ligegyldigt at have en kuglepen, hvor et bestemt navn eller logo er påtrykt. Undersøgelser viser dog, at rigtig mange mennesker beholder de reklamegaver, de får i op mod flere år. Derudover viser undersøgelser også, at de fleste, som modtager en reklamegave, undersøger det firma, gaven er givet af, og de fleste kan også huske hvilket firma, der har givet gaven. Altså kan der understreges, at reklamegaver virker positivt på modtagerne, og at de husker og researcher firmaet, som derigennem får mere trafik og potentielle kunder.

Forskellige reklamegaver

Der findes mange forskellige typer af reklamegaver; det spænder helt fra de billige kuglepenne og engangsvandflasker til de dyre powerbanks og miljøvenlige drikkedunke. Når du skal vælge reklamegaver, er det vigtigt, at de repræsenterer dit firma. Hvis dit firma går meget op i at være klimavenlige, er det måske ikke så god en idé at uddele engangsflasker. I stedet kunne drikkedunke, der kan bruges igen og igen derimod være en god idé. Har du brug for flere ideer til reklamegaver, kan du se mange forskellige her.