Categories Elektronik

Billige Antenneforstærkere – find den rette

Med den rigtige antenneforstærker kan du få et helt rent signal, hvad enten det er din radio eller tv, der har brug for forstærkning. Et svækket signal kan have forskellige årsager, det kan bl.a. skyldes at du har flere tv tilkoblet den samme installation.

 

Når du skal vælge den rigtige forstærker skal du overveje hvor meget og også hvordan den skal kunne forstærke signalet. Skal den kun forstærke, eller skal den rent faktisk kunne justere signalet, så det går helt rent igennem til dig?

 

Blandt de mest populære modeller af billige antenneforstærkere kan du hos Elektronik-lavpris.dk bl.a. få en 2-vejs antenneforstærker med 25 dB, nedsat til kun 99 kr inklusiv moms. Du finder naturligvis også 1-vejs, 4-vejs og 6-vejs antenneforstærkere og TV linieforstærkere, fordelingsforstærkere (Uhf/ Vhf), power supply units og Distribution Amplifier. Antenneforstærkerne har forskellige multi switch. Antennesignalforstærker har typisk indbygget strømforsyning, afskærmet mod forstyrrelser og må kun anvendes indendørs.

 

Elektronik-lavpris.dk tilbyder i TV- og radio-tilbehør-kategorien en lang række forskellige typer af antenneforstærkere med forskellige decibel, dB, og til forskellige frekvenser. Ved hver antenneforstærker og produkt på deres hjemmeside er de enkelte tekniske specifikationer angivet.

 

Gå på opdagelse i udvalget af antenneforstærkere til tv og radio, og tøv ikke med at kontakte leverandøren for rådgivning om den rette antenneforstærker til det apparat, du skal have forstærket! Leverandøren beder dig bruge deres kontaktformular for at få det hurtigst mulige svar. Du kan også kontakte Elektronik-lavpris.dk på email salg@elav.dk og på telefon 8613 0655.

 

Du kan som udgangspunkt regne med den lagerbeholdning af billige antenneforstærkere der er angivet i webshoppen. I nogle tilfælde skal produkter skaffes hjem fra leverandøren. Varer der er på lager og som bestilles inden kl 14 sendes samme dag.

 

Elektronik-lavpris.dk anbefaler at du bestiller online, uanset om du ønsker dine varer sendt til din adresse, eller om du selv vil komme og afhente i Aarhus V.