Categories plæneklipper

Derfor skal du skifte dine knive til robotplæneklipperen

Vidste du, at dine knive til robotplæneklipperen kan blive så sløve, at græsset kan blive slidt og grimt? Det skyldes, at knivene indimellem bliver slidte, når de kører over sten, blade eller andre uventet, der ligger gemt under græsset. Senere vil det resultere i, knivene ikke længere skærer græsset over, men derimod river stråene over. Derfor er det vigtigt, du skifter knivene.

Så ofte skal du skifte knivene

Umiddelbart kan det selv være svært at afgøre, hvornår knivene på din behjælpelige robotplæneklipper er slidte. En tommelfingeregel er, at du hver anden måned bør skifte knivene ud, så du er sikker på, at din græsplæne ikke bliver ødelagt. Det kan nemlig være dybt frustrerende at se sin ellers grønne og velplejede græsplæne blive flosset og gul. Heldigvis findes der en masse gode knive til robotplæneklippere på markedet. Prøv for eksempel denne side easymow.dk, hvor du kan finde et stort udbud af forskellige knive.
En fordel er at købe en stor mængde knive hjem, så du slipper for at skulle bestille en ny omgang inden for en kort periode. Det vigtigste er blot, at du holder nøje øje med knivenes tykkelse, når du skal bestille. Tykkelsen er nemlig afgørende for, hvor gode knive du får. Hvis du ønsker at sammenligne forskellige knive til din robotplæneklipper, er tykkelsen noget af det første, du bør gå efter. På den måde er du sikker på, at du får den rigtige kvalitet til de rigtige penge. Gå derfor ikke på kompromis med hverken pris eller udbyder, hvis du ønsker en flot velholdt græsplæne.