Categories Uncategorized

Derfor skal du vælge reklamegaver i din markedsføring

Du kan med reklamegaver give både dine kunder og medarbejdere noget, som begge parter vil sætte pris på. Hvis du får reklamer på noget, det kan være en oplukker, en tomstok, en rygsæk, en kuglepen og meget mere, så er der mange, som vil se dit navn både den, som har fået gaven, men også andre mennesker. Der er et stort udvalg, når det kommer til reklamegaver, det kan derfor være en god idé at finde på noget, som vil passe godt ind ift. din virksomhed. Er du en tømrer, så kan en tommestok måske være en god idé.

 

Hvilke reklamegaver skal du vælge?

Der er rigtig mange muligheder, nogle af de mest populærere er kuglepenne, og de kan havne rigtig mange steder. Det gode ved reklamegaver er, at de kan være med til at forstærke relationen mellem dig og dine kunder eller kollegaer.

 

  1. Vandflasker har du nok set mange forskellige af. Det gode ved vandflasker er, at der er mange som gemmer flaskerne og genopfylder dem med vand, hvilket vil medføre at der ofte vil være andre, der ser dem, det kan være, de bliver brugt på kontoret eller i fitnesscenteret.
  2. Paraplyer kan også skabe en del opmærksomhed især, hvis den er lavet lidt sjovt eller i en pangfarve. På den måde vil mange mennesker få øje på paraplyen og derved også hæfte sig ved, hvilken virksomhed der står bag den, hvis det står tydeligt vel at mærke.

 

  1. Kuglepenne har du sikkert selv mange af, og hvis du begynder at kigge på dem, så kan du se, at der er mange firmakuglepenne. Det kan være en rigtig god måde at komme ud på og igennem mange hænder, da kuglepenne har det med at putte sig og ende alle mulige steder. Derudover så er kuglepenne noget, som kan blive brugt mange gange i løbet af en dag, derved ved vedkommende der bruger kuglepennen blive mindet om din virksomhed rigtig mange gange, hvilket kan være med til at du kommer i ”top of mind”.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *