Categories Økonomi

Det er populært at lease en bil

Når du leaser, betyder det at du lejer noget. Det er muligt at lease en bil hos flere bilforhandlere, hvor du får lov til at bruge bilen i en given låneperiode. Det er meget forskelligt hvordan en leasing aftale ser ud. De fleste steder skal du være fyldt mindst 21 år, før det er muligt for dig at lease. I løbet af de seneste par år er det blevet mere populært at lease. Det skyldes at det ikke er alle mennesker der har mulighed for at købe en bil selv. Find ud af hvilken bil der passer dig, så du kan komme ud og køre på vejene så hurtigt som muligt.

Sådan fungerer det

Når du indgår en leasingaftale, skal du lægge en udbetaling. Dette beløb kan variere fra virksomhed til virksomhed. Derudover skal du betale et månedligt beløb for at leje bilen indenfor leasingperioden. En normal leasingperiode kan variere alt fra 24 måneder og op til 36 måneder. Når først aftalen er ovre så skal du aflevere bilen tilbage til forhandleren og du vil dermed ikke have flere forpligtelser forbundet med bilen. Du kan til enhver tid vælge en anden leasingbil hvis dit behov skulle ændre sig. Få en god snak med bilforhandleren, så I sammen kan finde på en god løsning.

Kan det svare sig at lease?

Der er meget blandede meninger om det kan svare sig at lease en bil i forhold til at købe en ny bil. Det er langt nemmere for dig at skifte bilen ud hvis du gerne vil køre rundt i en anden bilmodel. Jo oftere du udskiver bil, desto bedre kan det bedst betale sig at du leaser. Ved at købe en bil laver du en investering i bilen. Det er meget individuelt hvad der kan svare sig for den enkelte familie, da det bl.a. handler om hvad der er råd til i økonomien samt hvad behovet er.