Categories IT-nyheder

Det er vigtigt med en god telefonløsning på kontoret

Både kommunikationen udadtil men også den interne kommunikation er nogle af de ting, der gerne skal fungere optimalt. Det vil Lund & Erichsen gerne hjælpe med.

Der skal gerne være fuldstændig styr på telefoniløsningen i en virksomhed. Blandt andet fordi, det er vigtigt, at kunder for et godt førstehåndsindtryk, når de ringer ind til jer, men også fordi det internt i virksomheden er godt, at der ikke er nogen slinger i valsen, når der skal kommunikeres.

Lund & Erichsen arbejder for at lave optimale telefonløsninger til virksomheder, og målet er, at de altid skal være professionelle, effektive og driftssikre. I kan blandt andet både få mobiltelefoner, bordtelefoner eller softphones, hvor betjeningen af opkald foregår gennem computeren, men en kombination af dem er også mulig. I kan også få en mødetelefon fra Flexfone, der kun koster almindelig telefontakst, og her kan I altså holde gratis telefonmøder, hvor flere i virksomheden kan invitere til telefonmøder på en let og billig måde.

Hvis du gerne vil høre mere om dine og din virksomheders muligheder for erhvervstelefoni, så ring eller skriv gerne til Lund & Erichsen, og så vil de rådgive dig og hjælpe dig til, hvilken løsning, der er mest optimal for jeres virksomhed. Ingen af løsningerne er bindene, så du kan sagtens prøve dem i en periode uden problemer.