Categories Gadgets

Disse gadgets vidste du ikke, du havde brug for på din arbejdsplads

Vi lever i en højteknologisk verden, og det kommer især til udtryk, når du skal finde en gadget, der kan klare en given situation – for det er sjældent svært at finde. Der findes utallige gadgets på markedet, endda nogle hvor du hurtigt kan komme til at tænke: ”Hvad skal jeg dog lige bruge denne her til?” Men der er altså også mange gadgets, der kan gøre dit liv nemmere, og herunder vil der blive kigget specielt på gadgets, du kan bruge, når du er på arbejde.

En kopholder til din computer

Hvis du har en computer stående på dit skrivebord på arbejdet, kan det godt være irriterende at have en kop kaffe stående ved siden af. Du kan hurtigt komme til at vælte den, når du skal skrive på tastaturet eller rykke med musen. Derfor kan du få en kopholder, der enten kan sættes fast på computerskærmen, eller sættes fast i CD drevet i din computer – det kan hurtigt være ret smart!

”Merchandise” fra arbejdet

Nogle gange kan det godt være svært at finde ud af, hvilken nøgle der hører hvortil. Hvis du har forskellige keyhangers, er det problem et overstået kapitel. Du kan f.eks. få en keyhanger med logo fra dit arbejde, så du aldrig bliver i tvivl om den nøgle igen.

En termokop der både kan holde på varme og kulde

Det er vigtigt at holde sig hydreret i løbet af arbejdsdagen. Hvis du begynder at blive dehydreret grundet mangel på væskeindtag, vil din arbejdsindsats- og effektivitet næsten helt sikkert blive lavere, og det er der ikke plads til. Men det er også irriterende at drikke en kop kaffe, der er kold, eller vand der er blevet lunkent. Derfor er en sådan kop optimal for dig, uanset hvilken arbejdsplads du arbejder på.