Categories Elektronik

Få styr på alarmsystemet i nabolaget

Du bor måske i et område, hvor I desværre er en del plaget af indbrud. Sammen med dine naboer og øvrige beboer i omegnen har I snakket en del om, at det nok er blevet nødvendigt at få installeret alarm i husene. I har også snakket om, at det ville være smart, hvis alarmsystemerne på en eller anden måde kunne informere de omkringboende i tilfælde af, at en alarm gik i gang. Her kan Nextm2m hjælpe.

Alarmsystem med M2M SIM-kort

Flere og flere alarmsystemer kan i dag købes med en M2M-løsning og et abonnement. Det betyder, at du betaler et månedlig beløb for at kunne tilgå dit alarmsystem eksempelvis via en app på din telefon. Andre alarmsystemer køber du med en M2M-løsning men uden abonnement. Her kan du selv gå ud og finde det abonnement, der passer til dit behov. Måske I i nabolaget har snakket om at gå flere sammen om et abonnement i forbindelse med, at flere har fået installeret alarmer i deres huse.

Det smarte ville her være, hvis I finder et abonnement, hvor I kan få hinandens kontaktoplysninger tilkoblet. På den måde vil I få besked, hvis én af alarmenerne i nabolaget går i gang. Det kunne jo være, at en nabo var på ferie og pludseligt får en melding på sin telefon, at alarmen derhjemme er gået i gang. Når han endelig får kontakt til nogle af naboerne derhjemme, er det måske for sent. Hvis naboerne i stedet får en sms-melding på samme tid, som ham selv, kan de muligvis nå at reagerer hurtigere.

Teknologien er fremtiden

Vi er allerede nu i en tid, hvor teknologien ses over alt. Alarmsystemer er måske ikke det nyeste inden for M2M SIM-kort. Men måske du endnu ikke har hørt om de smarte køleskabe, der kan fortælle dig, hvornår du mangler mælk?