Categories IT-nyheder

Gode kunderelationer er alfa og omega for en virksomhed

En CRM-løsning kan hjælpe jer som virksomhed med at oprette den gode kunderelation. ProActive har et stort udvalg af software-programmer, der kan give jer et bedre overblik og fungere som gode arbejdsværktøjer.

Noget af det allervigtigste i en virksomhed er at have en god relation til sine kunder. Det er et forhold, der skal plejes og passes og ikke mindst fastholdes. Netop derfor er det meget vigtigt at have al den viden og information på kunden, som det er muligt, at sådan at I får et godt overblik til at kunne yde den bedste service.

ProActive har flere forskellige CRM-løsninger, der er nogle programmer, der baseret på Microsoft Dynamics 365-platformen. Det er en løsning, der kan tilpasses lige præcis jeres behov og forretningsprocesser. ProActive laver gerne et indledende analyseforløb, hvor de i tæt samarbejde med jer lærer jeres forretningsprocesser at kende.

En CRM-løsning hjælper jer med at få et overblik over jeres kunder, leads, salgsmuligheder og lignende. Derudover kan emails, mødeaktiviteter og den slags hurtigt spores direkte fra Outlook, sådan at I hele tiden kan have et indblik i den enkelte kunde eller kontaktperson. Det gør også arbejdet lettere for medarbejderne, at de lynhurtigt kan finde informationer på kunden, når denne ringer og har brug for hjælp.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kan du læse mere om, hvad et CRM system er, og du kan også få at vide, hvad ProActive generelt kan tilbyde jeres virksomhed.