Categories IT-nyheder

Har du brug for at få lavet video i Aarhus?

ProSonas har stor erfaring med videoproduktion, storskærmsproduktion og liveproduktion, og deres Aarhus-afdeling står klar til at hjælpe dig, uanset hvad din opgave lyder på.

ProSonas er et produktionsselskab, der har et godt renomme og stor erfaring med at producere video, lave livestreaming, storskærmsproduktion og B2B liveproduktion i TV-kvalitet. De laver det blandt andet til investor relations, events og konferencer, og deres Aarhusafdeling har base i Aarhus C men dækker også resten af Aarhus, Silkeborg, Randers, Grenaa og Skanderborg, så hvis du har brug for videoproduktion, livestreaming eller noget tredje i dette område, så ring til ProSonas.

Siden 2010 har ProSonas lavet en masse spændende projekter for både virksomheder og offentlige institutioner i Aarhus, og blandt andet Aarhus Kommune har været en tilbagevendende kommune, hvor ProSonas har filmet og livestreamet eksempelvis foredrag. ProSonas har også haft ansvaret for livestreaming af statsminister Lars Løkke Rasmussens tale på en konference på Aarhus Universitet.

De er altså en professionel partner indenfor videoproduktion, og her er deres værdier stabilitet, troværdighed og høj, teknisk kvalitet. Så du kan trygt bestille ProSonas til at lave videoproduktion i Aarhus, uanset hvad opgaven lyder på. Så står de til rådighed og klar til at hjælpe.