Categories Computer

Køb kompatible blækpatroner og spar op til 90 %

Du kan spare mange penge ved at købe kompatible Canon blækpatroner. Det at købe kompatible Canon blækpatroner betyder, at du køber blækpatroner, som ikke har Canon logoet på. Virksomheder der sælger kompatible Canon blækpatroner, har den fordel, at de ikke skal tjene mange penge på deres blækpatroner, som Canon skal. Når Canon sælger en printer, så er avancen meget lav, det vil sige, at de ikke tjener meget pr. printer de sælger. Derfor har de sat priserne op på blækpatroner, papir m.m.

Hvor god er kvaliteten på en kompatibel blækpatron?

Kompatible blækpatroner bliver produceret med de samme standarder, præcision og teknologi som de originale printerpatroner fra Canon. Du får derfor blæk og toner, som er af lige så høj kvalitet og passer lige så godt, som var det Canons originale printerpatroner. Den store forskel kan være, at der vil være endnu mere blæk i patronerne, som er kompatible blækpatroner. Det medfører, at du ikke skal skifte dine printerpatroner så tit. Der er derfor rigtig mange penge at spare, allerede fra du køber dine første kompatible printerpatroner.

Spar på dine blækpatroner

Det er dejligt at kunne udskrive dine flotte fotos hjemmefra, men de kan være meget dyrere, end hvis du bestiller dem online. Hvis du skal bruge mange udskrifter af det samme billede eller dokument med mange billeder i, det kan f.eks. være til en fødselsdags-, konfirmations- eller bryllupssang, så vil det være meget billigere for dig at bestille online.

 

Der er forskellige måder, du kan udskrive på, eksempelvis kan du lave et kladdeudskrift. Her vil du hurtigt kunne have halveret blækforbruget. Det er en god idé at bruge, når kvaliteten ikke er afgørende. Du kan også lave en gråtone udskrift, hvor du sparer på din farvepatron. Det kan være i situationer, hvor du ikke har behov for, at udskrifter skal være i farver – f.eks. hvis det er billetter eller kvitteringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *