Categories Elektronik

Markedets førende smartphones – en guide til dig, der elsker gadgets

Du får her et samlet overblik over de førende smartphones, der er på markedet lige nu, og hvilke kvaliteter de hver især besidder. Så er du på udkig efter en ny smartphone, så er der inspiration at hente her til ham eller hende, der bare ikke kan få nok af lækre gadgets.

  1. iPhone X: Er uden sammenligning den smartphone på markedet, der har det lækreste design. Udover det imponerende design og smukke ydre, så overrasker iPhone X’en også på softwaredelen, hvor Apple i den grad har overgået sig selv med en smidig navigation, der virkelig har i givet iPhone serien et løft.
  2. OnePlus 6: Her kan der virkelig tales om, at man for ”value for money”. OnePlus 6 rummer nærmest alt det samme, som de store brands’ produkter gør, OnePlus 6 gør det bare til den halve pris.
  3. Huawei P20 Pro: Denne smartphone rummer muligvis markedets absolut bedste kamera. Huawei har i den grad formået at løfte standarden for kameraer i smartphones med denne model, hvor den indbyggede kunstige intelligens genkender og tilpasser kameraet afhængig af, hvad kameraet fanger på billederne.
  4. Sony Xperia XZ2 Compact: Smartphonen, som ikke fylder lige så meget som mange af de andre, der er på markedet. Sony Xperia XZ2 Compact rummer mange af de samme kvaliteter, som vi oplever hos konkurrenternes smartphones – et godt kamera og god batteritid. Så er du træt af de gængse kæmpe store smartphones, så er Sony Xperia XZ2 Compact måske noget for dig.
  5. HTC U12+: Markedets bedste lyd, når vi snakker smartphones. HTC U12+ tilbyder en hel unik lydoplevelse, så hvis du prioriterer en fantastisk lyd på din smartphone, så er denne det bedste bud på markedet.
  6. Motorola Moto E5 Plus: Er du træt af, at din smartphone går død i løbet af dagen? Så skal du kraftigt overveje en Motorola Moto E5 Plus, som har markedets ubestridte bedste levetid.

Tag et lån, hvis du nemt og hurtigt vil have en ny smartphone

Et lån er til dig, der har brug for et hurtigt lån uden en lang godkendelsesproces, og hvor pengene meget hurtigt er på din konto, så du kan købe lige nøjagtigt dét, du har i kikkerten. Går du med overvejelser om at købe en ny lækker smartphone eller andre gadgets – så læs mere her.