Categories iPhone

Her er den nye VILDE iPhone

Hvis du er en af dem, som har glædet sig, siden iPhone 7 kom på banen, så er det snart tid igen. Den nye iPhone X er nemlig snart på gaden, og det bliver en ligeså stor succes som dens forgængere. Der er således rigtig mange vilde forbedringer at hente, og det kan du læse mere om i denne artikel.

Det er som regel en stor nyhed, når Apple præsenterer den næste udgave på markedet af deres fantastiske smartphone, iPhone-serien. Denne gang bliver bestemt ikke en undtagelse, og nu er Apple klar med den splinternye iPhone X, som selvfølgelig har fået nye funktioner, forbedret kvalitet og nye muligheder. Apple leverer ganske enkelt varen endnu en gang.

Det er værd at bemærke, at den nye iPhone X symboliserer, at det faktisk er ti år siden, at den første iPhone kom på markedet, og man kan roligt sige, at der er sket rigtig meget med telefonerne siden. Mange husker nok de første modeller, som var ganske banebrydende, både ift. teknologi og design, men som også var noget begrænsede, hvis man sammenligner med eksempelvis iPhone 4, som virkelig tog et stort spring.

De store spring er Apple fortsat i stand til at tage, selvom forskellene kan synes mindre og mindre, fordi teknologien blot forbedres på detaljer. Der er dog alligevel rigtig meget at hente, hvis man kigger sig lidt omkring, og for iPhone-elskere vil den nye iPhone X gå rent hjem, selvom prisen kan være lidt hamper.

Bedre skærmudnyttelse

En af fordelene ved den nye iPhone X er måden, man udnytter skærmen på. Sammenlignet med iPhone 7 og 7 plus vil pladsen faktisk være mindre, men skærmen vil være større, fordi den går længere ud til kanterne. Det er super smart, og det er noget, som eksperter i den grad lovpriser ved smartphones. Det er også værd at nævne, at skærmen er byttet ud med en ny udgave, således at der ikke længere bruges LED-skærme, men de opgraderede OLED-skærme.

Genkender dit ansigt

Hvis du er vild med funktionen, hvor du kan låse din iPhone op ved hjælp af et fingeraftryk, så kommer du måske til at savne den del i den nye model. Dog er det mere tænkeligt, at du også vil elske den nye mulighed, hvor telefonen scanner dit ansigt og genkender dig. Det er selvfølgelig både en lille, sjov detalje, men det kan faktisk også være superpraktisk.

Bedre kamera

Der er selvfølgelig også sket noget på billede-fronten, og den nye X er udstyret med to kameraer, præcis som forgængeren. Den største forskel vil kunne ses, når man tager portræts, hvor personen i fokus vil kunne holdes helt skarpt, imens baggrunden kan sløres rigtig godt.

Generelt er den nye iPhone X en stor nyhed, og det er da også mere end blot en simpel opgradering. Den kommer nemlig også på markedet, da iPhone 7 og 7 Plus bliver erstattet af 8 og 8 Plus. IPhone X skal derfor ses som en helt ny model, som giver brugeren en oplevelse i særklasse – og det vil man få.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *