Categories iPhone

Optimer din iPhone med ekstra tilbehør

Hvis du er den heldige ejer af en iPhone, har du mange muligheder, når det kommer til tilbehør og fede gadgets, hvor du kan få alt fra praktisk skærmbeskyttelse til smarte powerbanks. Med det rette tilbehør kan du optimere din iPhone og få endnu mere glæde af den, end du i forvejen har. Det kan dog være svært at finde ud af, hvilket tilbehør du bør anskaffe til din iPhone, men her får du et overblik over nogle af de mange tilbehørsmuligheder.

Skærmbeskyttelse

En iPhone er meget skrøbelig og du gør derfor klogt i at beskytte den bedst muligt. Særligt din iPhones skærm kan nemt gå i stykker, hvis du taber den på et hårdt underlag. Der er flere muligheder, når det kommer til skærmbeskyttelse, hvor du eksempelvis kan beskytte din iPhone med beskyttelsesfilm eller panzerglass, så du undgår ridser og skrammer – og i værste fald at skulle sende den til reparation, hvilket ofte er en dyr fornøjelse. Din iPhone er ikke kun udsat for ridser og skrammer, når du taber den, da den også nemt kan blive ridset, når den ligger i din lomme eller taske, hvor den er i kontakt med andre genstande.

Covers & etuier

Panzerglass eller beskyttelsesfilm beskytter kun din iPhones skærm, hvorfor du også bør beskytte din iPhones bagside og kanter mod slag og ridser. Dette kan du eksempelvis gøre ved at sætte et cover på din iPhone, som er en god beskyttelse. Der findes mange forskellige iPhone covers, uanset om du er til det enkle look, til prints og farver eller et helt gennemsigtigt cover. Du kan endda få specialdesignede iPhone-covers, hvor du kan vælge et billede af dine venner, din familie eller noget helt tredje. Du kan også vælge at få et etui til din iPhone, som både beskytter dens forside og bagside. De fleste etuier har også plads til kreditkort, som er praktisk at have lige ved hånden. Du kan også få iPhone punge, hvor der er plads til lidt mere end bare dine kreditkort.

Powerbanks & bilopladere

Vi bruger vores iPhone til mange ting: Tjekke vejrudsigten, holde os opdateret på nyheder og finde vej i bilen. Det er altså en genstand, som vi nødig vil undvære, men en iPhone kræver strøm for at kunne fungere. Det er ikke altid muligt at få opladet sin iPhone med en traditionel oplader, da det kræver en stikkontakt. Hvis du ønsker altid at have ekstra strøm til din iPhone, bør du anskaffe dig en powerbank, som er genial til campingferien, festivalen eller når du bare er på farten. Der findes mange forskellige powerbanks, og der er forskel på deres kapacitet og opladning. Mange bruger deres iPhone som GPS, når de kører bil, hvilket selvfølgelig kræver strøm. Det er derfor en god idé at have en fast biloplader i bilen, så din iPhone aldrig løber tør for strøm.

Andre gadgets

Det nævnte iPhone tilbehør er langt fra alt, hvad der findes på markedet. Der er nemlig mange andre fede gadgets såsom højtalere, løbearmbånd, bilholdere, dock stationer, mikrofoner og meget andet. Det er blot et spørgsmål om at vælge det, som du synes er fedt, og som kan være med til at optimere din iPhone. Det er desuden vigtigt, at du vælger det tilbehør, som passer din iPhone model, da der kan være forskel på de enkelte modellers form, størrelse og teknologi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *