Categories Gadgets

Optimer din køretur

Er det at køre rundt i din bil også en stor del af din hverdag ligesom for så mange andre, kan du gøre nogle forskellige ting for at optimere dine køreture. Nu hvor du bruger så mange timer i din bil, kan du lige så godt gøre det så behageligt som muligt.

Det praktiske

Der er en række ting, der er gode at have i bilen, fordi det er praktisk. F.eks. er det en god idé at køre rundt med sine forsikringspapirer og registreringsattest. Udover er sådan noget som en advarselstrekant, reservehjul, lappegrej, sprinklervæske og en førstehjælpskasse også fornuftigt at have med sig.

Vær klar på alt vejr

Hvis du virkelig være godt forberedt, når du er ude og køre, bør du være forberedt på noget forskelligt vejr. Det kan være svært at køre i solskin, så hav altid et par solbriller liggende. Om vinteren er det praktisk med et ratovertræk, hvis du vil undgå at komme ud til et iskoldt rat om morgenen. Begge ting er med til at gøre din køretur mere behagelig.

Invester i et bakkamera

Hvis du vil gøre dit liv som billigst til lettere, kan du investere i et bakkamera, så det fremover bliver langt lettere for dig at bakke. Det er en luksus at have et bakkamera, og det vil virkelig gøre din køreglæde større. Køb det her.

Undgå dyre snack-stop

Når du er ude og køre, kender du måske det med, at du kan blive fristet af lige at runde tanken og smutte ind og købe noget at drikke og en snack. Den slags stop kan dog hurtigt blive rigtig dyre i længden. Hvis du i stedet husker dig selv på at tage en drikkedunk med vand, når du sætter dig ud i bilen, og f.eks. altid har en pose nødder liggende i handskerummet, kan du undgå den slags dyre stop.