Categories Uncategorized

Pas på din krop, når du arbejder

Du skal arbejde i mange år, og derfor er det vigtigt, at du passer på dig selv, når du tager på arbejde. Måske du har et aktivt job, hvor der er mulighed for skader. Men selvom du ikke er specielt fysisk aktiv på dit job, kan du sagtens få skader af at arbejde, hvis ikke du tænker dig om.

Bruger du de rette briller?

Hvis det meste af din dag går med at sidde foran en skærm, kan det blive hårdt for dine øjne i længden. Derfor bør du altid overveje, om du skal have nogle jobbriller. Uanset om du i forvejen bruger briller eller ej. Jobbriller er specielt designet til, at du skal kunne sidde foran en skærm det meste af din tid på arbejdet. Det er vigtigt ikke at se bort fra, for hvis du anstrenger dine øjne i længere kan, kan det lede til hovedpine, hvilket går udover din motivation og effektivitet på jobbet. Find de rigtige briller til job her.

Tænker du over dine arbejdsstillinger?

Hvis du sidder meget ned i løbet af en dag, så husk at tænk over at sidde i nogle ordentlige positioner og husk at skifte position en gang imellem. Det kan også være en god idé et par gange om dagen at gå lidt rundt. Har du et telefonopkald, der skal klares, så gå rundt imens du snakker i stedet for at sidde ned. Du kunne også vælge at gå ned i den anden afdeling og snakke med din kollega fremfor at sende en mail.

Husk at kobl af

Hvis du kan mærke, at du begynder at føle dig presset, skal du huske på, at det er okay at trække stikket nogle gange. Du kan ikke altid være lige effektiv, det ved din leder også godt. Det er okay nogle gange at droppe overarbejde og i stedet koble lidt af.