Categories Computer

Sådan får du en certificering i Cisco DevNet

Vi lever i en tid, hvor udviklingen inden for IT og teknologi er i en rivende udvikling. Det betyder, at det næsten bliver uoverskueligt at følge med i, fordi der hele tiden bliver præsenteret nye og bedre IT løsninger. I den forbindelse er det vigtigt, at man forsøger at holde sig opdateret på de nyeste og bedste løsninger, og i dette tilfælde handler det om en Cisco DevNet certificering.

I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvad du kan få ud af en Cisco DevNet certificering, og hvorfor denne certificering ikke er forbeholdt én bestemt stilling.

Hvad indebærer en certificering inden for Cisco DevNet?

Det nyeste skud på stammen fra Cisco er som sagt deres DevNet certificering, som er designet således, at du kan drage fordel af de nyeste muligheder inden for applikationsdesign, softwareudvikling og automasteringer.

Når det kommer til Cisco DevNet certificeringer, er der flere forskellige sværhedsgrader alt afhængig af dit niveau. De forskellige niveauer er:

  • Associate
  • Specialist
  • Professional

I og med at der er flere forskellige sværhedsgrader, kan du starte det sted, hvor du mener, at du befinder dig. Hvis du er forholdsvis ny på området, er det eksempelvis passende at vælge Associate, så du kan få de fornødne værktøjer på det rigtige niveau.

En certificering, der appellerer bredt

En Cisco DevNet certificering er ikke forbeholdt en bestemt stilling. Dette er en certificering, som er relevant i forskellige henseender. Det er underordnet, hvorvidt du er softwareudvikler eller netværksprofessionel, fordi en Cisco DevNet certificering kan bruges i begge tilfælde.

Du vil opnå en viden og blive præsenteret for de nyeste muligheder, hvilket betyder, at du i høj grad kan gøre dig selv mere aktuel og attraktiv på dette område. Du bestemmer selv retningen, hvorfor dette er en certificering, som vil klæde dig på til fremtiden inden for informationsteknologi.