Categories Uncategorized

Sådan får du styr på dine ting

Der findes flere gode hjælpemidler til at få styr over ting man skal huske, begivenheder og andet, men den mulighed, der giver allermest overblik, er opslagstavlen. Med en opslagstavle kan du nemt kan se dine ”to do” og dine ”done”. Med forskellige typer opslagstavler er det vigtigt, at du vælger en, der passer til dit behov. Der findes nemlig mange forskellige typer opslagstavler, men denne artikel vil fremhæve fordelene ved en opslagstavle i kork.

Fordele ved opslagstavler i kork

Med en opslagstavle i kork kan du hænge alt det på, du vil, der kan sidde fast med en tegnestift. Det er smart, hvis du skal holde styr på forskellige papirer, kvitteringer eller andet på kontoret. Det er også en god løsning, hvis du vil hænge postkort fra dine venner og familie op til pynt derhjemme – på den måde kan postkortene også være til udstilling, så andre kan læse dem. Du kan også bruge opslagstavlen til at hænge forskellige billeder op på, hvor du vil have muligheden for let at skifte imellem dem, du hænger op. I modsætningen til en magnetisk opslagstavle, hvor magneterne ikke altid kan holde på det hele, hænger tingene bedre fast, når du bruger en nål. Og med en opslagstavle af kork får du en tavle af et naturligt materiale, der giver et dejligt udtryk til din bolig eller dit kontor. Kork er også et materiale, der er langt mere moderne end, det tidligere har været.

Brug opslagstavlen til at holde styr på dine opgaver

Hvis du er typen, der skriver dine opgaver ned på papir – for eksempel på flere lapper papir – kan du tage en snor og sætte fast på tavlen og dermed dele tavlen op i forskellige områder. Disse områder kan du give forskellige overskrifter, og på den måde kan du flytte en opgave fra ”to do” til ”done”, når du har lavet opgaven. Det er en dejlig følelse, når du flytter opgaven, og med en opslagstavle til at give overblikket kan du have overblik over, hvor produktiv du er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *