Categories Elektronik

Tag dine bøger med i hele landet – lyt på telefonen

De seneste par år er det blevet mere og mere populært at læse sine bøger på telefonen. Også lydbøger er blevet en attraktiv måde at få sit daglige bog-fix. Det er dyrt, hvis man skal købe bøgerne enkeltvis, så det kan være smart at finde en app, der udbyder mange bøger på et sted til en månedlig pris. Mange af disse apps har gratis lydbøger, i hvert fald i den første periode. Så der er penge at spare.

Til dig der ikke er den store læsehaj

Det er ikke alle mennesker, der synes, at det er det fedeste i verden at læse en bog. Måske keder man sig med det, eller måske danser ordene for øjnene. Her er det en god løsning at høre en lydbog. Så skal man ikke gå glip af alt den fantastiske litteratur, der findes derude. Et andet smart aspekt, af det at høre lydbøger, er, at man kan foretage sig andre ting, mens man lytter på en spændende krimi eller en romantisk roman. Synes man at otte timer lyder lidt langt, som er længden på mange lydbøger, kan man blot prøve at give sig i kast med nogle af de mange noveller, der findes.

Børnene kan også få glæde af det

Der er også mange gode børneklassikere, som er indtalt som lydbøger. Skal man ud at køre langt, når man for eksempel skal på sommerferie, er det et godt alternativ til tabletten. Er børnene trætte, kan man blot smide en godnat-bog på, på telefonen. Børnene vil elske det. Hvis det lyder som noget for dig at give dig i kast med lydbøger, så er der ingen tid at spilde. Det er nemt at oprette sig. Når man har gjort brug af sin gratis prøveperiode, kan man altid framelde sig. Perfekt til sommeren.