Categories Økonomi

Vælg det rigtige kasseapparat til din forretning

Ligegyldigt om du er tilknyttet en købmand, en restaurant eller en tøjbutik, så er kasseapparatet sandsynligvis en meget essentiel del af forretningen. Enhver butik bør naturligvis have tjek på økonomien, og når omsætningen stiger, kommer det til at blive meget besværligt uden et kasseapparat til at holde styr på indtjeningen. For den gode services skyld bør kunder både have mulighed for at betale kontant, med betalingskort og måske endda mobilepay. Med et kasseapparat kan du samle hele molevitten et sted, så der er totalt styr på økonomien i din forretning.

Kend din butik

Der er selvfølgelig forskel på, om du arbejder i dagligvarebutikker, hvor kunderne strømmer til hver eneste dag, eller om du står i en kunstforretning og sælger malerier. Når du skal vælge kasseapparat, er det altså afgørende, at du kender din butik ud og ind. Du kan for eksempel overveje, om du vil have touchskærm, eller om du kan nøjes med fysiske knapper. Der er desuden en masse ekstraudstyr, som måske også kunne blive relevant. Prøv derfor at få en idé om, cirka hvor meget du sælger, før du går ud og køber kasseapparat, så det kommer til at passe perfekt til butikken.

Kasseapparat: er det godkendt?

Du kan naturligvis ikke bare gå ud og købe et hvilket som helst kasseapparat på markedet. Ligesom med alle andre varer er der nogle krav, som apparatet skal leve op til, så du undgår ekstra regninger, og kunderne får en god indkøbsoplevelse. Det er ikke sådan, at SKAT har et certifikat, som de kan give til kasseapparater, men der er nogle krav, som det skal leve op til. For eksempel skal der være mulighed for at udskrive bon eller kvittering. Hvis du er på udkig efter et kasseapparat, der lever op til alle kravene, kan du kigge hos ebm.dk, hvor der er et bredt sortiment af godkendte apparater.