Categories Økonomi

Vælg det rigtige økonomistyringsprogram og hjælp samtidig virksomhedens økonomi

IT-systemer kan være meget omkostningsfulde, særligt hvis det ikke kan håndtere de mindre dagligdagsprocesser, så man i stedet selv skal ofre lang tid på dem. Med det rigtige IT-system kan der for eksempel være meget tid at spare på områder som fakturering, månedsafslutning, at betjene kunder, at træffe beslutninger osv. Det kan måske virke voldsomt og skræmmende at skulle udskifte det vante og velkendte økonomistyringsprogram med et helt nyt og uvant. I sidste ende kan det dog svare sig både økonomisk og tidsmæssigt at have det helt rigtige program, således at der er kontrol over alle processer.

 

Én database og en masse overblik

Hvis man i dagligdagen skal skifte mellem flere forskellige programmer, der hver især kan noget forskelligt, bliver det meget nemt en uoverskuelig opgave og ikke mindst langsommelig. Det er nemmest, når man kan have alt samlet i én database, således at alle i virksomheden har overblik over de forskellige processer.

Forretningsløsningen Microsoft Navision samler for eksempel økonomistyring, projektstyring, salg, indkøb, produktion, lager og logistik. Det er også muligt at spotte tendenser, dele data og hjælpe virksomhedens ansatte med at træffe de rette beslutninger og dermed i sidste ende hjælpe kunderne, og du får dermed mere ud af virksomhedens tid og økonomi.

 

Brugervenlighed og fremtidsorienteret

Når man skal være opmærksom på virksomhedens tid og økonomi, er det også vigtigt med et IT-system, der er både brugervenligt og fremtidsorienteret. Navision har en enkel brugergrænseflade og en brugeroplevelse, der er ensartet, og det er dermed heller ikke tidskrævende at skulle oplæres i det nye program. Når nu fremtiden er så foranderlig teknologisk set, er det også vigtigt at have et IT-system, der kan følge med fremtiden, og der lover Navision at være fremtidssikret. Det er desuden muligt at placere Navision i skyen, og således behøver man ikke at investere i servere og huske på at få lavet en backup af sine data, og dermed er der ikke risiko for at miste vigtige data. Når Navision ligger i skyen, kan virksomheden også få mest muligt ud af de nye teknologier og være på forkant med både pres fra konkurrenter og med kundernes forventninger. Læs mere om Navision her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *